BOKNING JULSKINKA

INFORMATION

Här bokar ni er julskinka från gårdsbutiken på Österby Gård. (Gäller endast kunder som föranmält intresse, och fått denna länk skickad till sig)

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi svarar per mail och bekräftar din bokning, det kan dock dröja upp till tre dagar innan bekräftelsen kommer. 

För att underlätta utlämningen av julskinkorna kommer vi att hålla extraöppet i gårdsbutiken speciellt för er som föranmält intresse, torsdagen 17:e december kl 17-20. Vi är mycket tacksamma om ni har möjlighet att hämta er bokade skinka då, ange detta i formuläret nedan.

Vi gör vårt bästa för att tillmötesgå önskemål om storlek på skinka. Priset i år är 199kr/kg. Betalning sker på plats i gårdsbutiken i samband med utlämningen. Vi har möjlighet att ta kort, swish eller kontanter.

Under rådande omständigheter släpper vi in begränsat antal kunder i gårdsbutiken samtidigt, vi ber er ha förståelse för detta och vara beredda på att man eventuellt kan få vänta en liten stund utanför. Vi gör vårt bästa för att alla våra kunder ska känna sig säkra!

Våra julskinkor

Våra julskinkor är rimmade och paketerade småskaligt på vårt slakteri i Skebobruk. Köttet kommer från glada grisar hos våra kollegor på Sandby Gård i Roslagen. En rimmad skinka kräver tillagning vilket kan göras på olika sätt, men vi gillar att lågtemperera den i ugnen, gärna över natten. Nedan bjuder vi på vårt bästa recept!