GÅRDSBUTIKEN

Öppettider

Österby Gård; Gårdsbutik Sigtuna; gårdsbutik; gårdsbutik Stockholm; köttlådor

Välkomna att besöka vår välsorterade gårdsbutik, med närproducerat kött och delikatesser!

Fredagar kl 13-18

Lördagar kl 11-16

Öppet året runt, variationer kan dock förekomma!

Café

Österby Gård; Gårdsbutik Sigtuna; gårdsbutik; gårdsbutik Stockholm; köttlådor

Uppdaterad info våren/sommaren 2020:

På grund av rådande situation med coronaviruset, har vi valt att begränsa vårt café. Sittplatser finns endast utomhus, och utbudet är väldigt begränsat. Vi säljer glass, och kan brygga kaffe om man frågar. (Om man besöker oss för att handla i gårdsbutiken går det även fint att ta med eget fika om man vill sitta ner en stund utanför.)

I gårdsbutiken har vi ett litet mini-café. Där kan man ta en kopp kaffe och avnjuta något hembakat. Under sommarhalvåret finns även glass till försäljning. Utbudet kommer att vara enkelt till att börja med, men vi försöker utveckla det under tidens gång. Berätta gärna hur ni skulle vilja att det såg ut!

Sortiment

Österby Gård; Gårdsbutik Sigtuna; gårdsbutik; gårdsbutik Stockholm; köttlådor

I gårdsbutiken hittar ni gårdens produkter tillsammans med många andra närproducerade varor. Kött av fin kvalitet från nöt, lamm, gris och kyckling. Ägg, potatis, bröd, ost och många andra delikatesser. Lammskinn och hantverk. Utbudet varierar efter säsong. Vi har alltid mycket fint kött att välja på i frysdisken. I kyldisken varierar utbudet av färskt kött från vecka till vecka, beroende på vad vi senast slaktat. Hör gärna av dig och fråga vad vi har i sortimentet just denna vecka!

Vi försöker vara lyhörda för vad våra kunder vill ha. Berätta gärna vad ni skulle önska kunna handla hos oss!